18 Квітня 2020
Новини

На Донбасі бойовики чотири рази обстріляли позиції ООС

На Донбасі бойовики чотири рази обстріляли позиції ООС

На Донбасі збройні формування РФ протягом 17 квітня обстрілювали українські позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У відповідь українські захисники за допомогою штатних вогневих засобів змусили окупаційні підрозділи припинити злочинну збройну активність. Про це повідомили у пресцентрі ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник 4 рази порушив режим припинення вогню:

  • Поруч з Гнутовим та Авдіївкою окупанти обстріляли наші позиції з гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру й стрілецької зброї.
  • Поблизу Опитного противник з напрямку населеного пункту Веселе застосував автоматичні станкові гранатомети.
  • Для провокацій українських підрозділів, які тримають оборону біля Старогнатівки, загарбники використали великокаліберні кулемети.
  • Підрозділи Об’єднаних сил невідкладно реагували на усі збройні провокації та прицільним вогнем по позиціях противника змушували його відмовитись від продовження обстрілів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" загарбники випустили чотири міни калібру 120 мм по наших позиціях поруч з населеним пунктом Південне.

Втрат серед українських військовослужбовців внаслідок ворожих обстрілів не було.

За добу, що минула, внаслідок ворожих обстрілів втрат серед наших військовослужбовців не було. За попередніми даними розвідки, 17 квітня українські військовослужбовці відправили на лікування з пораненнями різного ступеня важкості щонайменше двох російських найманців.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донбас, оос, обстріли, війна на сході україни, росія
В тему