16 Квітня 2020
Новини

На Волині двоє п'яних побили людей

На Волині двоє п'яних побили людей

На Волині, Рожищенському районі, селі Богушівська Мар'янівка,  двоє п'яних чоловіків вночі  вдерлися в хату і побили господарів.

Повідомлення про злочин надійшло до поліції о 1:30 15 квітня. Про це Район.Рожище повідомили у Рожищенському відділенні поліції.

Зловмисники у стані алкогольного сп'яніння під'їхали підводою до хати, вдерлися у приміщення та побили двох чоловіків з оселі, які на той час уже спали. Один з них мав із собою металевий прут, яким переламав чоловікові таз. Його госпіталізували у хірургію Рожищенської центральної районної лікарні.

Правоохоронцям вдалося встановити зловмисників за гарячими слідами. Одного з них, жителя села Ясенівка Рожищенського району, 1994 року народження, затримали у порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Саме він завдавав ударів металевим прутом. Зараз чоловік перебуває у Луцькому слідчому ізоляторі, йому обиратимуть міру запобіжного заходу.

Жителю села Ясенівка оголосили про підозру за частинами 2 та 4 статті 296 Кримінального кодексу. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до семи років.

Другий чоловік – ковельчанин 1980 року народження. Йому також оголосили про підозру за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі до чотирьох років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, рожище, бійка, кримінал
В тему