16 Квітня 2020
Новини

Каменських, Леся Нікітюк, фронтмени O.Torvald і «Фіолет»: які ще зірки одягли замість суконь подушки

Каменських, Леся Нікітюк, фронтмени O.Torvald і «Фіолет»: які ще зірки одягли замість суконь подушки

#pillowchallenge – таку назву має новий, але вже достатньо відомий челендж, в якому свій смак та здатність до подіумного позування як моделі потрібно показати ні у вишуканому одязі, а за допомогою…ковдри, подушки та якихось аксесуарів.

Українські селебрітіс сприйняли цей челендж і захватом – пише 24 канал.

Свої фотографії зірки та інші користувачі соціальної мережі викладають під хештегом #pillowchallenge – наразі їх більше 176 тисяч. До прикладу, свої сили у вправності вдалого образу спробувала колишня солістка групи NIKITA, а нині – Dj Nana Анастасія Кумейко. Вона показала, як, маючи на собі лише одну подушку з шовковою наволочкою теракотового кольору та чорний пояс, можна виглядати "на всі сто". 

"Сьогодні у мене вечеря в неймовірному місці… На кухні .... біля холодильника. Ну і звичайно ж афтепаті на балконі ніхто не відміняв", – йдеться в дописі Dj Nana

Новий тренд вирішив випробувати на собі і ведучий "Люкс ФМ" Слава Дьомін. Він причепив до себе чорну подушку з коричневим поясом, а на до грудей приклад подушку у формі серця. Для завершення образу чоловік навіть взув босоніжки на підборах.

"Вважаю, що у мене найкращий #pillowchallenge. У мережі набирають популярність фотки з подушками на голе тіло. В офісі знайшов тільки таку подушку", – проментував Дьомін. 

Українська телеведуча Леся Нікітюк вирішила зробити схожий образ у флешмобі, щоправда, не з подушкою, а ковдрою. Зірка обмотала тіло ковдрою з білосніжною наволочкою та закріпила все чорним поясом. Для ефектнішого вигляду вона взула бежеві туфлі та обрала замість клатчу іграшкового ведмедика. 

"Що чути з приводу Каннського кінофестивалю?" – іронічно прокоментувала свій look Леді Ле.

Донька Ірини Горової (ексдружини Потапа) – Наталія Горова – долучилась до флешмобу та виклала домашнє фото на своїй сторінці в інстаграмі. 22-річна дівчина причепила до тіла подушку у дрібний квітковий принт, підперезала себе чорним поясом, а також взула блакитні замшеві черевики на підборах та взяла оранжеву сумку. На інших фото дівчина змінила подушку на ковдру та поцікавилась у прихильників, що краще виглядає – ковдра чи подушка.

Українська актриса Наталія Денисенко прийняла естафету флешмобу від українського рокера Жені Галича, який є лідером гурту O.Torvald та опублікувала пікантне фото у ліжку. Жінка, як і попередні зірки, приклала до тіла білу подушку та закріпила її чорним поясом. 

А от Женя Галич вирішив йти "ва-банк" та опублікував відверте фото, на якому позує, ймовірно, голяком, прикрившись лише однією чорною подушкою. 

Лідер українського гурту "Фіолет" Сергій Мартинюк (Колос) вирішив зробити парний look зі своєю дружиною Лорою Молодець, випробувавши на собі #pillowchallenge.

"Аби остаточно не перетворитися на героїв "Сяйва" і тримати себе в хорошому емоційному тонусі, урізноманітнюємо з Лорою своє дозвілля на карантині, як можемо. Сьогодні долучилися до одного з останніх мережевих флешмобів #quarantinepillowchallenge", – йдеться в дописі Мартинюка.

Популярна українська співачка Настя Каменських не залишилася осторонь "карантинного" тренду та долучилася до флешмобу. Вона опублікувала на особистій сторінці в інстаграмі ефектне відео, на якому танцює під запальну пісню. Виконавиця створила оригінальний "аутфіт" за допомогою двох подушок, які підв'язала лакованим чорним поясом з золотистою пряжкою. Такий образ доповнила золотими сержками-кільцями та декількома браслетами. На обличчі NK зробила легкий макіяж, а волосся вклала в локони.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Таблоїд, флешмоб
В тему