15 Квітня 2020
Новини

«Не допоможе вам ніхто»: у Дніпрі до церкви перекопали дорогу

«Не допоможе вам ніхто»: у Дніпрі до церкви перекопали дорогу

У Дніпрі у Вербну неділю у церкві майже 300 людей причащали з однієї ложки. Тому в місті перекопали вхід до храму.

Про це повідомив заступник міського голови Михайло Лисенко в соцмережі Facebook, - пише Укрінформ.

"Один із служителів культу (не плутати зі священнослужителями), напевно згідно зі статутом чи штатним розкладом МП, прийняв рішення про проведення масового заходу, порушуючи постанову міської ради. У цьому заході, що відбувся цієї неділі, служитель культу при великому зібранні людей з використанням однієї ложки і одного чана на всіх наповнював уста і ротові порожнини благочестивих і покірних мирян... Однією і тією самою ложкою, з однієї і тієї самої бадді. 300 осіб. Я не знаю, чи викладають зараз у духовних семінаріях основи гігієни і академмінімум про нерозповсюдження інфекцій, але те, що керівник вищезгаданої обителі наплював на рішення міської ради, залишається фактом", - заявив Лисенко.

Він також повідомив, що у виритій траншеї виявили снаряд часів Другої світової війни.

"Траншею огороджено. Працює МНС. Будемо уважно обстежувати всю територію...", - уточнив Лисенко і попросив представників усіх конфесій утриматися від проведення всіх масових заходів на період карантину.

Напередодні про жорсткі заходи щодо порушників повідомив міський голова Борис Філатов в особистому акаунті соцмережі Facebook.

"Крім штрафів від поліції і кримінальних справ, ви отримаєте весь комплекс заходів від міської влади, відкатаних на наливайках і пунктах прийому брухту. Хочете сидіти без води і світла, з закладеними дверима і перекопаними дорогами? Ми вам все це забезпечимо. Також чекайте скасування документів по землі і будь-яких дозволів на реконструкцію. Я вас чесно попереджаю. І не допоможе вам ніхто. Ні мої прекрасні відносини з Владикою Іринеєм, ні депутатське лобі, ні сам Господь Бог", - заявив Філатов.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дніпро, церква, коронавірус, карантин, Надзвичайні події
В тему