15 Квітня 2020
Новини

Випускниця Поплавського, хостес і бармен: хто така нова помічниця Шмигаля

Випускниця Поплавського,  хостес і бармен: хто така нова помічниця Шмигаля

В Україні жваво обговорюють нову помічницю прем'єр-міністра Дениса Шмигаля. Ще б пак, Аліна Долгих любить позувати на камеру, висолопивши язичка. Проте навіть не її збудливі фото збурили громадськість, а те, що  дівчина має освіту менеджера готельно-ресторанного бізнесу. Отож, що ж вона може «порадити» прем'єр-міністру?

Днями дівчина опублікувала електронну декларацію, написав в Facebook перший заступник голови Луганської ОДА Зіновій Гузар.

"Нова помічниця прем'єра Шмигаля, Долгих Аліна Вікторівна? Тільки що подала декларацію на посаду. Як вже це дістало зе-дно, а вони ще нижче намагаються опуститися", – сказав він.

Аліна Долгих

Користувач мережі Вадим Дмитрук зазначив, що ще два роки тому Долгих шукала роботу через інтернет. У резюме вона вказала, що працювала барменом-касиром у Вінниці і в хостес в Києві. Закінчила Долгих Київський національний університет культури і мистецтв.

Аліна Долгих

"Тільки що подала декларацію на посаду. Ще 2 роки тому шукала роботу через інтернет. А раніше випускниця" кулька "Поплавського працювала в сфері хостес. І ось знайшла таки відповідну роботу! Респект!" – написав він.

Серед своїх навичок Долгих вказала вміння працювати в команді, спілкування з клієнтами і надавати допомогу.

декларація Долгих

резюме Долгих

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Політика, Денис Шмигаль
В тему