13 Квітня 2020
Новини

У Луцьку коронавірус виявили тільки в дорослих

У Луцьку коронавірус виявили тільки в дорослих

 Всі хворі на коронавірус у Луцьку — дорослі люди, дітей до 18 років немає.

Про це 13 квітня звітували начальник управління охорони здоров’я Володимир Лотвін та завідувач відділом ДУ “Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України” Марія Білоножко під час наради в міськраді.

Так, вони повідомили, що за вихідні в місті зафіксовано 7 нових випадків захворювання на коронавірус. Загалом в Луцьку 20 випадків. 6 хворих перебувають на лікарняних ліжках, а 13 лікуються амбулаторно. Всі хворі — дорослі люди, дітей до 18 років немає.

У семи лікарів міської клінічної лікарні завтра останній день самоізоляції. Повторні ПЛР-тести показали негативний результат на коронавірус. Попереду на медиків чекає ще один тест. Якщо результат не зміниться, то в найближчі дні вони зможуть повернутися на робочі місця.

Тим часом, правоохоронці разом з інспекторами департаменту муніципальної варти проводили профілактичні бесіди зі священнослужителями УПЦ МП, які порушили правила карантину.

Разом з тим, продовжують в місті й роботу щодо оброблення антисептичними препаратами вулиць та будинків. Лише за сьогодні в Луцьку знезаразили 34 кілометри доріг та 566 під’їздів.

Крім того йшла мова й про сморід у місті. Зокрема, керівництво відділу екології міської ради та КП “Луцькводоканал” зобов'язали щоденно доповідати про можливе джерело смороду.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, луцьк, коронавірус, медицина
В тему