11 Квітня 2020
Новини

Ніякої шиї ніхто нікому не ламав: поліція Волині про фейк

Ніякої шиї ніхто нікому не ламав: поліція Волині про фейк

В Україні масово поширюють інформацію про те, що нібито під час карантину поліцейські під час затримання порушника зламали йому шию.

При цьому даний фейк поширюють і в Луцьку, чомусь вірячи, що шию звернули саме лучанину.

Відтак  поліція Волинської області спростовує даний фейк: «інформація щодо затримання поліцейськими чоловіка у Луцьку не відповідає дійсності.  Зокрема, у соціальних мережах поширюється інформація, що під час затримання чоловіка співробітники поліції нанесли йому тілесні ушкодження, після чого той помер. Дана інформація неправдива та не відповідає дійсності. Події відбувалися напередодні у місті Тернопіль».

А департамент патрульної поліції України детально розповів, що ж трапилося насправді: «днями патрульні Тернополя отримали повідомлення від громадян, що по вулиці Корольова компанія з 6 чоловіків розпиває спиртні напої на дитячому майданчику. Під час спілкування з патрульними чоловіки поводилися агресивно та не припиняли правопорушення.

У соціальних мережах поширилося відео, як патрульні затримували 23-річного чоловіка, котрий порушував закон, вимоги карантину та чинив злісну непокору поліцейським. Офіційний коментар про цю подію надавав очільник управління патрульної поліції в Тернопільській області Богдан Шевчук.

Сьогодні у соціальних мережах з’явилася інформація, що під час затримання патрульні завдали чоловікові тілесні ушкодження, після чого той помер!

Ця інформація неправдива! Громадянин живий і здоровий, а адмінматеріали, які патрульні склали на нього, передано до суду».

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, патрульна поліція, Волинь
В тему