9 Квітня 2020
Новини

У ще двох бійців ЗСУ - COVID-19

У ще двох  бійців ЗСУ - COVID-19

У ЗСУ зафіксували ще два випадки коронавірусу - у Київській та Запорізькій областях.

Про це 9 квітня інформують на сторінці Командування Медичних сил ЗСУ в Facebook.

Таким чином, число інфікованих військових зросло до семи.

"Так, у військовослужбовця Васильківського гарнізону, який був напередодні госпіталізований в Національний військово-медичний клініческмій центр "ГВКГ" з попереднім діагнозом "пневмонія", після відповідного обстеження і проведення ПЛР-тестування, підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, викликану коронавірусом SARS-CoV-2. Військовослужбовець перебуває в госпіталі і отримує симптоматичне лікування. Зараз стан його здоров'я задовільний", – йдеться в повідомленні.

"Також захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 підтверджено у військовослужбовця однієї з військових частин Мелітополя. З кінця березня він перебував на самоізоляції після контакту з особами, у яких було підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. 29 лютого у нього підвищилася температура. Зроблені на початку квітня з інтервалом 4 доби швидкі тести показали негативний результат. Сьогодні надійшли результати ПЛР-тестування, які підтвердили захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19", – додали в командуванні Медичних сил ЗСУ.

Відзначається, що зараз стан здоров'я цього військового є задовільним. Він проходить лікування в домашніх умовах під наглядом медичної служби. Що стосується захисників, які мали з ним контакти, то вони відправлені на самоізоляцію.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: збройні сили україни, коронавірус, Надзвичайні події, київ, запоріжжя
В тему