6 Квітня 2020
Новини

Скільки в Луцьку боргують за воду

Скільки в Луцьку боргують за воду

28 тисяч домогосподарств-клієнтів КП «Луцькводоканал» й досі не оплатили послуги водопостачання та водовідведення, які отримали у лютому місяці 2020 року.

Про це інформує міськрада.

«При одній із найнижчих ціні за воду в Україні, споживачі такими діями можуть призвести до проблем із подачею води, нехтуючи правилами оплати», - йдеться у повідомленні.

Із загальної кількості споживачів, яка становить 86,5 тис, 28 тис – це майже 30% неплатників, які проігнорували заклики і складну ситуацію в країні, тим самим поставивши підприємство у надскладні умови, котрі можуть в подальшому призвести до перебоїв із подачею води.

«Проаналізувавши неплатників, ми виявили, що більшість із них - це люди зі стабільними фінансовими доходами, які, мабуть, вирішили скористатися складною ситуацією в країні. Внаслідок цього КП «Луцькводоканал» недоотримало більше 3 млн грн, що уже фактично ставить під реальну загрозу нормальне функціонування підприємства», - зауважують у «Луцькводоканалі».

У повідомленні додають, що критично низький рівень оплат може завершитися погодинною подачею води замість цілодобового водопостачання.

«Шановні споживачі послуг підприємства КП «Луцькводоканал»! Наголошуємо на важливості своєчасних оплат за послуги, адже саме від вас залежить стабільне цілодобове постачання води у ваші ж домівки! Після карантину боржники матимуть кількамісячні заборгованості, які буде ще складніше сплатити і матиме значно важчі наслідки для свідомих неплатників», - підсумовують на підприємстві.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, луцькводоканал, вода, борги, Волинь
В тему