1 Квітня 2020
Новини

Благодійники закупили захисні костюми Волинській клінічній лікарні

Благодійники закупили захисні костюми Волинській клінічній лікарні

На Волині для подолання коронавірусної інфекції благодійний фонд «Волинь-2014» та Волинське обласне об'єднання організацій роботодавців збирають кошти.

Про це пише "Волинська газета".

Зокрема, цими днями 1000 захисних пластикових щитків типу Faceshield  придбано та передано для потреб Волинської обласної клінічної лікарні в м. Луцьку та її відділення в с. Боголюби Луцького р-ну, що стало можливим завдяки зусиллям фундаторів БФ «Волинь-2014» та членів Волинського обласного об'єднання організацій роботодавців, зокрема, керівниці СГПП «Дружба» Валентині Здрилюк. Ще 90 щитків доставили в обласну Інфекційну лікарню.  

Також в найголовнішу лікарняну установу області 1 квітня ц. р. передано першу партію (300 костюмів) захисних костюмів бактеріологічного захисту. Відповідальну місію провели виконавчий директор БФ «Волинь-2014» Володимир Кривович та член ВОООР, гендиректор ПрАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Ігор Чорнуха, чиє підприємство перерахувало в благодійну організую для боротьби з коронавірусом 300 тис. грн. Керівник КП «Волинська обласна клінічна лікарня Волинської обласної ради» Олександр Дудар високо оцінив якість отриманої допомоги, а особливо – її важливість для захисту життя та здоров'я медиків. Всього для лікарняних установ області костюмів бактеріологічного захисту правління БФ «Волинь-2014» та Волинське обласне об'єднання організацій роботодавців придбають у кількості 2000 штук.

Реалізація системної допомоги медзакладам області триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, луцьк, коронавірус, карантин, допомога, лікарня
В тему