1 Квітня 2020
Новини

Президент України Володимир Зеленський подав у відставку

Президент України Володимир Зеленський подав у відставку

Істинна причина, поки невідома. Однак різні джерела вже висунули свої версії.

Ведучі Файна ТВ Зіновій Пипка та Інокентій Бест заявляють про тиск на Володимира Зеленського збоку представників демократичної партії США. Нагадаємо, що незабаром у сполучених штатах відбудуться вибори Президента. Де чинному главі держави, республіканцю Дональду Трампу протистоятиме демократ Джо Байден. Син якого, неабияк наслідив на теренах нашої неньки України. Влітку, Дональд Трамп, вітаючи Зеленського із блискучою перемогою на виборах, максимально тонко натякнув пану Володимиру, що було б непогано розслідувати справу Байдена. Та після публікації стенограми цієї телефонної розмови, цей тонкий натяк, ледь не обернувся для пана Дональда імпічментом. Та як зазначають авторитетні журналісти Зіновій Пипка та Інокентій Бест, Трамп вирулив, а Володька влетів.

А ми нагадаємо, що будь-яку інформацію, яку подають ЗМІ потрібно аналізувати.

Мольфар із Закарпаття Спиридон Васильович висунув іншу гіпотезу. Він розповів про сон, який йому наснився сьогодні вночі. У ньому Володимир Зеленський телефонував Ілону Маску й запропонував свою кандидатуру на посаду глави Марсу. Як бачимо, Ілон погодився. Варто зазначити, що це неабияке досягнення для нашої держави. Адже саме українець першим ступить на поверхню Марсу.

Учасники битви екстрасенсів, порадившись, висунули й свою теорію. З їхніх слів все надзвичайно просто. Володимир Зеленський просто встав не з тієї ноги.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Відео T1.ua, володимир зеленський
В тему

Останні матеріали