31 Березня 2020
Новини

За вбивство українця затримали трьох португальських поліцейських

За вбивство українця затримали трьох португальських поліцейських

Португальська поліція затримала трьох офіцерів поліцейської імміграційної служби, яких підозрюють у вбивстві 40-річного українця в аеропорту Лісабона.

Про це повідомляє прес-служба судової поліції Португалії.

“Судова поліція встановила особи і затримала трьох чоловіків у віці 42, 43 і 47 років у зв'язку з переконливими ознаками вчинення злочину – вбивства“, - йдеться в оприлюдненій заяві.

Затримані є співробітниками поліції у справах іноземців і кордонів (SEF). Слідство встановило, що вони, ймовірно, відповідальні за смерть 40-річного громадянина України, який, як заявили в поліції, намагався незаконно в'їхати в країну 10 березня.

Зазначається, українець загинув у приміщенні Центру тимчасового утримання в аеропорту Лісабона 12 березня після того, як він нібито “викликав деякі заворушення“.

SEF підтвердила затримання трьох своїх співробітників за підозрою у вбивстві. В результаті інциденту директор і заступник директора Лісабонського директорату SEF відсторонені від роботи.

Міністр внутрішніх справ Португалії заявив, що уряд наказав розслідувати інцидент.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що поліція Португалії розслідує смерть українця в аеропорту Лісабона. Українця не пропустили через митницю, наділи наручники і, застосувавши фізичну силу, в наручниках залишили одного в кімнаті. В українця стався напад епілепсії, в результаті чого настала смерть.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Світ, кримінал, українці
В тему