27 Березня 2020
Новини

На виїздах з Луцька облаштовують дев’ять карантинних пунктів

На виїздах з Луцька облаштовують дев’ять карантинних пунктів

Ці карантинні пункти зобов’язана забезпечити Луцька міська рада на виїздах із міста, відповідно до Закону України "Про захист населення від інфекційних хвороб" і протоколу засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«Маємо необхідні загороджувальні матеріали, розпочато встановлення наметів і малих архітектурних форм на визначених місцях. Сьогодні ДКП «Луцьксвітло» працювало для забезпечення цих пунктів освітленням, адже вони працюватимуть цілодобово. Пункти будуть забезпечені обігрівачами та усім необхідним.

Кожна служба, представники якої чергуватимуть на карантинних пунктах, має свої інструкції, яких буде дотримуватися у роботі. Рішення прийняте на рівні держави, а ми зі свого боку зробимо все необхідне, аби виконати передбачені вимоги максимально ефективно», ідеться в дописі заступника Луцького міського голови Гритгорія Недопада у facebook.

Серед передбачених завдань карантинних пунктів одне із головних – контроль та зупинка можливих несанкціонованих громадських і масових перевезень.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, луцьк, карантин
В тему