26 Березня 2020
Новини

Закарпаття частково закриють на карантин

Закарпаття частково закриють на карантин

Через поширення коронавірусу частково закриють Закарпатську область.

Загалом по області 7233 людей перебуває в самоізоляції, більшість з них — ті, хто повернувся з-за кордону. Таке рішення ухвалили на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, повідомляє пресслужба Закарпатської облради.

Починаючи з опівночі 27 березня 2020 року до 24 квітня 2020 року на території нашої області запроваджують обмежувальні заходи. Зокрема, припинять роботу всі ринки (за винятком великих продуктових оптових ринків), та відділи для приготування та прийому їжі, кави, інших напоїв, розміщені на АЗС.

Також йдеться про обмеження руху автотранспорту в області. На Ужоцькому перевалі (автодорога Н-13 Львів-Самбір-Ужгород) та Торунському (Вишківському) перевалі (автодорога Р-21 Долина-Хуст) встановлять блок-пости й повністю припинять рух автівок.

На Яблуницькому перевалі (автодорога Н-09 Мукачево-Рогатин-Львів) та Абранському перевалі (автодорога М-06 Київ-Чоп) облаштують контрольно-пропускні пункти і мірятимуть температуру у тих, хто в’їжджає на територію області,

«Усі разом і кожен окремо маємо розуміти, що режим надзвичайної ситуації вимагає виважених, консолідованих, злагоджених дій усіх структур, від яких залежить життєдіяльність області. В умовах поширення COVID-19 – нової хвороби, про яку відомо не так багато, ми повинні саме так і діяти. І рішення про обмежувальні заходи є на часі та правильним», – наголосив голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс.

Він розповів, що з 18 по 25 березня 6729 мешканців області підписали заяв на самоізоляцію. З них 6346 – звернулися до сімейних лікарів. Усього по області в самоізоляції станом на 25 березня перебуває 7233 закарпатців

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, закарпаття, карантин, Надзвичайні події
В тему

Останні матеріали