24 Березня 2020
Новини

У Луцьку виділять більше двох мільйонів для боротьби з коронавірусом

У Луцьку виділять більше двох мільйонів для боротьби з коронавірусом

У Луцьку з резервного фонду бюджету департаменту ЖКГ на здійснення невідкладних заходів із запобігання поширенню коронавірусу виділять 1 000 000 гривень.

Про це стало відомо 24 березня на засіданні виконкому Луцької міської ради, - пише перший заступник міського голови Луцька Григорій Недопад у Facebook.

 Кошти спрямують для Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування, ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» та житлово-комунальних підприємств міста на проведення заходів з дезинфекції та санітарної обробки.

«Також збільшено поточні видатки по запобіганню поширенню коронавірусу в сумі 1 041 300 грн, з них для: КП «Луцька міська клінічна лікарня» – 771 300 грн , КП «Луцький клінічний пологовий будинок» – 270 000 грн», - йдеться у повідомленні.

У дописі зазначають, що прийнято рішення збільшити видатки на забезпечення відшкодування вартості рецептів для безкоштовного отримання препаратів інсуліну інсулінозалежними хворими в сумі 800 000 грн.

«Внесено ряд змін у перерозподіл видатків, пов’язаних із оптимізацією використання бюджетних коштів та залученням додаткових джерел фінансування на вжиття невідкладних заходів по боротьбі з можливим поширенням коронавірусу. Як бачимо, в країні фіксують усе більше випадків заражень, тому з боку Луцької міської ради вживаємо всіх можливих заходів для протидії поширенню інфекції», - додає Недопад.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, коронавірус, гроші, бюджет
В тему

Останні матеріали