23 Березня 2020
Новини

У Києві заблокували поїзд з пасажирами, у яких є підозра на коронавірус

У Києві заблокували поїзд з пасажирами, у яких є підозра на коронавірус

На залізничному вокзалі Києва вже кілька годин стоїть потяг зі столиці Латвії - Риги. У пасажирів підвищена температура.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Потяг також минав литовський Вільнюс та білоруський Мінськ.

За даними департаменту охорони здоров'я КМДА, двоє пасажирів після прибуття звернулися до медиків. У них виявили підвищену температуру та симптоми респіраторного захворювання і згодом шпиталізували до лікарні.

Наші журналісти нині працюють на залізничному вокзалі та повідомляюь - що усі, окрім шпиталізованих пасажирів ще у потязі, і їх не випускають.

В Україні 3 березня зафіксували перший випадок зараження на коронавірус COVID-19. Інфікованим виявився мешканець Чернівецької області. Він незадовго до цього повернувся з дружиною з Італії. Ввечері 12 березня в Україні офіційно підтвердили ще два випадки зараження коронавірусом. Інфікування зафіксували в Чернівецькій та Житомирській областях. Жінка з Житомирщини померла від інфекції, ставши першою жертвою COVID-19 в Україні. 

Після цього про виявлення коронавірусу почали повідомляти і в інших областях. Епіцентром спалаху в Україні стала саме Чернівецька область, де хворобу діагностують найбільше. Через активне поширення хвороби деякі українські області запровадили режим надзвичайної ситуації. 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: київ, коронавірус
В тему