Є один простий рецепт заварювання кави в джезві (в турці).
Отже, використовуємо рецепт 10 грам меленої кави на 120 мл води:
- змелюємо зерно у пропорції 10 гр /120 мл
- заливаємо холодною водою (бутильована, або з фільтру)
- обов'язково перемішуємо для того, щоб розчинились грудочки )
- ставимо на маленький вогонь на 2 хв.
- після цього, розмішуємо ложкою каву по всьому периметру джезви, щоб вирівняти температуру і очікуємо, коли кава почне дихати (підніме пінку)
- саме момент підняття пінки дає нам знак, що каву пора знімати з вогню і переливати в горнятко
- не поспішаючи смакуємо кожен ковток з красивої чашечки)
А тепер основне, де і як обрати зерно для свого ідеального напою?


У The Spiceroom Lutsk є окрема кава для заварювання в турці. Там спеціально підібраний помол зерна і збалансований смак бленду.
Проте, якщо ви маєте окремі вподобання щодо смаку кави, то ми з задоволенням проконсультуємо вас в виборі сорту Арабіки і змелемо вам каву спеціально для джезви.
Зерно доставлять додому.
Пишіть The Spiceroom Lutsk в соцмережах і замовляйте свою стовідсоткову Арабіку.
@the_spiceroom.lutsk – інстаграм
The Spiceroom Lutsk у фейсбук
А коли все закінчиться, то запрошуємо вас в РЦ Промінь, 4 поверх The Spiceroom.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.