17 Березня 2020
Новини

Луцьком може перестати їздити громадський транспорт

Луцьком може перестати їздити громадський транспорт

У Луцьку під час засідання виконкому розглянуть питання тимчасового припинення курсування громадського транспорту від 19 березня.

Про це повідомив радник мера Луцька Ігор Поліщук на сторінці у Facebook.

"Громадський транспорт, незважаючи на заходи по дезінфекції є одним із найбільших осередків розповсюдження коронавірусу. Краще потерпіти незручності, тимчасово призупинити роботу й змінити її формат, аніж сотнями ховати лучан на кладовищах. Обмеження щодо одночасної максимальної кількості пасажирів в транспорті контролювати буде неможливо, оскільки і наявність в пасажирів засобів захисту, намагання здійснювати такий контроль може призвести до сутичок пасажирів між собою та з водіями/контролерами", - написав Поліщук.

Також він додав, що довезення лікарів, медсестер, іншого персоналу лікувальних закладів Луцька на місце роботи буде забезпечуватися за рахунок місцевих бюджетів, а організовувати цю роботу буде управління транспорту міської ради.

"Така ж робота проводиться з керівниками стратегічних комунальних підприємств, установ та організацій, які забезпечують щоденну життєдіяльність міста. Довіз працівників таких закладів буде здійснюватися силами відповідних підприємств, установ та організацій та коштом місцевих бюджетів", - йдеться у повідомленні.

Влада міста рекомендує власникам та керівникам підприємств, установ та організацій, фізичним особам-підприємцям продуктивно використати завтрашній день для організації роботи, завчасно подбати про довіз своїх працівників на роботу та змістити робочий графік зранку та ввечері з урахуванням необхідності більшої кількості часу, щоб дістатися працівникам на роботу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, коронавірус, громадський транспорт, карантин
В тему