17 Березня 2020
Новини

Лучан просять допомагати пенсіонерам під час карантину

Лучан просять допомагати пенсіонерам під час карантину

Лучан просять допомогти людям літнього віку купляти продукти харчування, оплатити комунальні послуги та інші платежі, аби мінімізувати ризик захворювання для людей вказаної вікової категорії.

Про це на сторінці у Facebook написав радник міського голови Ігор Поліщук.

"Сьогоднішній день показав, що чимало людей літнього віку знаходяться в чергах в супермаркетах, банках, у відділеннях пошти, їздять в громадському транспорті. Люди літнього віку за даними ВООЗ - в групі найбільшого ризику.

Результати перебігу хвороби майже 45 тис. інфікованих Covid-19 показують, що смертність має пряму залежність від віку пацієнтів: що старшим є інфікований, то більш ймовірним є летальне завершення хвороби. Серед людей віком до 50 років, які заразилися на коронавірус, летальні випадки були менш ніж у 0,5% пацієнтів. Серед 70-79-річних інфікованих цей показник є близьким до 10%, а серед ще старших – 18%", - йдеться у дописі.

Також він зазначив, найкращою вакциною для людей літнього віку і для усіх інших є самоізоляція та максимально можливе перебування вдома.

"Дотримання умов карантину, максимальне перебування вдома, але в той же час милосердя та підтримка один одного - найкраще, що ми можемо зробити в такий складний час", - додав Поліщук.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, пенсіонери, карантин
В тему