17 Березня 2020
Новини

5 варіантів настільних ігор для веселого і корисного дозвілля школяра

5 варіантів настільних ігор для веселого і корисного дозвілля школяра

Школа — відповідальний і досить тривалий етап в житті дитини. Від нього багато в чому залежать «дорослі» успіхи наших дітей. У школі діти не тільки отримують знання, а й вчаться дружити, спілкуватися, правильно ставитися до подій, розрізняти «добре» і «погане».

Щоб шкільний процес для дитини був комфортним і невимушеним, потрібно навчитися правильно відволікати від нього дитину. Так-так, саме відволікати, адже перемикання уваги у вільний час концентрує на запам'ятовуванні матеріалу під час навчання. Настільні ігри — чудовий спосіб розважити дитину з користю, - bi.ua.

Нижче наведу кілька варіантів ігор, які не дозволять дитині занудьгувати й будуть корисні для його розвитку.

CubicFun

Якщо дитина посидюча й творча, їй сподобаються 3D-пазли-конструктори CubicFun. Це зменшені моделі Ейфелевої вежі, Капітолію, Колізею, моделі відомих кораблів тощо. Є набори для дітей від 5-ти років, а є для старших — з більшою деталізацією та кількістю деталей. Найкрутіші набори Cubic Fun обладнані LED-підсвіткою. Видовище неймовірне!

Такі пазли-конструктори не просто цікаво збирати, а й колекціонувати. Можна влаштувати цілу виставку серед однокласників, а ще поповнити свої знання історії та пофантазувати, подумки подорожуючи різними країнами світу. Впевнена, навіть дорослим буде цікаво приєднатися до такого захопливого заняття.

JoyBand

Шкільні перерви тому так і називаються, щоб змінити вид діяльності. Як же на них не повеселитися і не подуріти? І для цього є настільні ігри JoyBand. Ігри JoyBand неймовірно барвисті й веселі, досить подивитися на вигляд коробок. Проявивши акторські здібності в іграх «Хедбенс» та «Ступідо», можна вдосталь насміятися. А «Твістер піца», «Фетч» і «Працьовиті бджілки» — весела фізкультхвилинка, де можна побігати, пострибати й набратися нових сил перед наступним заняттям. Приємно здивує ціна — найдорожчі ігри цього виробника коштують близько 550 грн. А якщо купити JoyBand за акційною ціною, то буде й зовсім вигідно. Зручні тревел-версії ігор JoyBand. Це невеликі розміром магнітні гри, які зручно захопити з собою в подорож. А ціна їх — до 200 грн.

Ігри Djeco приваблюють дітей барвистістю й незвичайним дизайном. Кожна гра — витвір мистецтва. У розважальних іграх потрібно порівнювати, співвідносити й підбирати картинки, що сприяє розвитку логіки й кмітливості. А щоб перемогти, потрібно якраз зробити те, що забороняється під час уроків, — скорчити кумедну гримасу, голосно крикнути чи навіть загавкати!

Ravensburger

А що робити, коли всі уроки зроблені, а вільного часу хоч відбавляй?

Дитина може весело проводити час з друзями з настільними іграми Ravensburger. На перший погляд, все просто. Але спробуйте розібрати дамбу, щоб бобер Віллі не почати бурчати. Або забрати якомога більше крабиків, не торкнувшись щупалець восьминога Жолі!

Ігри тренують дрібну моторику й координацію рухів, а звукові ефекти роблять їх ще цікавішими. Тим, хто любить вирішувати складні завдання, обов'язково сподобаються лабіринти з рухомими стінками, або вистежування злочинця в ролі детектива зі Скотланд Ярду.

Сучасні настільні ігри дуже універсальні. У них можна грати удвох і великою компанією. Вдома, на перерві й навіть дорогою зі школи додому. Можна вибрати гру, щоб провести час тихо і спокійно, а можна весело подуріти, покричати й завзято посміятися. Це крутий відпочинок і одночасно здобуття необхідних для успішного навчання навичок.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, Промінь, діти, розваги
В тему