16 Березня 2020
Новини

Карантин в Луцьку: що станеться з «Променем»

Карантин в Луцьку: що станеться з «Променем»

Частина розважального центру "Промінь" зачиняється на період від 00:00 17 березня 2020 року в зв’язку з введенням карантину.

Точна дата закінчення карантину в РЦ наразі невідома.

Таке рішення прийняли з метою запобігання поширенню масових інфекційних захворювань на території Луцької міської територіальної громади, відповідно до рішення виконавчого комітету Луцької міської ради.

На карантин зачиняють майже весь РЦ. Проте, в комплексі працюватиме супермаркет "Сільпо" (що знаходиться на -1 поверсі). В свою чергу, на діючій локації посиляться профілактичні заходи щодо безпечної дистанції та мінімуму покупців в приміщенні, а також постійне вологе прибирання і санація приміщення.

Адміністрація з розумінням ставиться до ситуації, що склалась та створила максимально безпечні умови для перебування.

По всьому комплексу продовжать виконувати профілактичні заходи. Комплекс забезпечений спиртовмісними антисептичними засобами, рідким милом, паперовими рушниками. На поверхах проводитимуть регулярне вологе прибирання, провітрювання залів та діятимуть згідно інструкцій та рекомендацій Міністерства Охорони Здоров'я України.

Адміністрація Розважального центру "Промінь" рекомендує дотримуватись виконань розпоряджень влади про заходи щодо запровадження карантину. Проводьте час вдома та приділіть вдосталь часу своїм близьким, адже здоров’я понад усе.

Щоб мати більше інформації, та з користю проводити своє дозвілля, слідкуй за нами в інстаграмі https://www.instagram.com/rcpromin/ та фейсбуці https://www.facebook.com/prominlutsk

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Промінь, луцьк, Волинь, карантин, коронавірус
В тему