16 Березня 2020
Новини

У «Промені» тимчасово закрили дитячий розважальний комплекс

У «Промені» тимчасово закрили дитячий розважальний комплекс

Дитячий розважальний комплекс «Смугастий носоріг» зачиняється на період від 16 березня до 3 квітня в зв’язку з введенням карантину.

Таке рішення прийняли з метою запобігання поширенню масових інфекційних захворювань на території Луцької міської територіальної громади, відповідно до рішення виконавчого комітету Луцької міської ради.

Адміністрація розважального центру з розумінням ставиться до ситуації, що склалась та створила максимально безпечні умови для перебування в комплексі. По всьому комплексу виконують профілактичні заходи. Комплекс забезпечений спиртовмісними антисептичними засобами, рідким милом, паперовими рушниками.

"Заклади проводять регулярне вологе прибирання, провітрювання залів та діють згідно інструкцій та рекомендацій Міністерства Охорони Здоров'я України. Успішність в боротьбі з коронавірусом залежить безпосередньо від кожного з нас. РЦ "Промінь" закликає всіх не піддаватися паніці. Рекомендуємо весело та користю провести час з рідними, адже здоров’я понад усе. А ми в свою чергу, станемо трішки кращими для Вас, наші любі гості!" - кажуть в адміністрації розажального центру.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Промінь, коронавірус
В тему