14 Березня 2020
Новини

Де у Луцьку встановлять «розумні» зупинки – із сонячними панелями та панелями для зарядки гаджетів

Де у Луцьку встановлять «розумні» зупинки – із сонячними панелями та панелями  для зарядки гаджетів

У Луцьку виконавчий комітет міської ради оголосив відкриті торги щодо закупівлі та встановлення «розумних» зупинок.

Орієнтовно мають витратити до 3,66 мільйона гривень. Відкриті торги для закупівлі необхідного обладнання оголосили з 13 березня. Про це повідомляють Волинські новини.

Тендерну документацію прийматимуть до 28 березня, а 30 березня, своєю чергою, має розпочатися аукціон.

За ці кошти заплановано придбати устаткування, необхідне для облаштування дев’яти «розумних» зупинок громадського транспорту двох типів.

Передбачено, що зупинки матимуть скляні стіни із захисною прозорою бронеплівкою, дерев’яні лавки, електронні табло для відображення часу прибуття громадського транспорту, табло типу «Сітілайт» з інформаційною двосторонньою панеллю, панель USB-роз’ємів для зарядки гаджетів, табло-вказівник, комплект сміттєвих урн для роздільного збору сміття (пластик/метал, скло та інше), комплект відеоспостереження, сонячні панелі, внутрішнє освітлення тощо.

У майбутньому такі зупинки облаштують біля РЦ «Промінь» (дві зупинки), а також на зупинках громадського транспорту «Департамент соціальної політики», «Медколедж», «Драмтеатр», «ЦУМ», «Київський майдан», «Школа №5» та «Вулиця Електроапаратна».

Зупинки мають облаштувати до 15 липня поточного року. Після проведення монтажу та встановлення конструкції підрядник муситиме провести відновлення твердого покриття асфальтобетонною сумішшю або бруківкою відповідно до наявного покриття.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, луцька міська рада, громадський транспорт
В тему