10 Березня 2020
Новини

У «Промені» затвердили план профілактичних заходів

У «Промені» затвердили план профілактичних заходів

У підтримку нового посиленого плану заходів щодо боротьби з поширенням коронавірусу, затвердженого Кабінетом Міністрів України РЦ "Промінь" затвердив свій план заходів профілактики.

Успішність в боротьбі з коронавірусом залежить безпосередньо від кожного з нас. РЦ "Промінь" закликає всіх не піддаватися паніці та не вірити фейковим новинам.

У «Промені» провели роз’яснювальну роботу з персоналом щодо індивідуальних заходів профілактики та реагування на виявлення симптомів серед працівників.

Спеціально для того, щоб українці дізнавалися найактуальнішу інформацію про коронавірус в Україні, вже створений сайт https://covid19.com.ua/, який регулярно оновлюється. Також цю інформацію можна побачити на сторінці https://moz.gov.ua/koronavirus-2019-ncov#! Міністерства охорони здоров'я україни.

Адміністрація регулярно слідкує за інструкціями та рекомендаціями Міністерства охорони здоров'я.

Розважальний центр закликає ретельно слідкувати за гігієною. Мийте руки з милом або антисептичними засобами, на основі спирту. "Промінь" використовує професійні засоби-дезінфектори "Фамідез".

Забезпечили наявність рідкого мила, одноразових паперових рушників, спиртовмісних антисептичних засобів в місцях відпочинку персоналу, обслуговування.

Забезпечили вологе прибирання з використанням миючих та дезінфекційних засобів, провітрювання залів, проводять регулярну обробку поверхонь, місць контакту рук гостей (ручки дверей, місця сидіння, відкидні столики, раковини, інформаційні стійки тощо) спиртовмісними дезінфекційними засобами.

Адміністрація РЦ "Промінь" запевняє, що ретельне виконання рекомендацій спеціалістів, турбота про своє здоров'я та профілактичні міри не дадуть коронавірусу поширитись в Україні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Промінь, луцьк, Волинь, коронавірус
В тему