5 Березня 2020
Новини

Хруснуло, заболіло й потемніло в очах: у Чернівецькій області травмувалася п'ятикласниця

Хруснуло, заболіло й потемніло в очах: у Чернівецькій області травмувалася п'ятикласниця

У Чернівецькій області школярка отримала компресійний перелом хребця.

Батьки звинуватили в усьому вчительку Панківського НВК, проте та своєї вини не визнає. Як йдеться в сюжеті місцевого телеканалу "Чернівецький промінь", п'ятикласниця виконувала комплекс гімнастичних вправ. Перші спроби зробити стійку були вдалими, а потім учителька спробувала її виправити, пише obozrevatel.

"Вона нахабно взяла мене за ноги, сильно підняла, я майже на голові стояла, і прогнула мене сильно коліном. У спині сильно хруснуло, заболіло, потемніло в очах і почало паморочитись у голові. Але вчительці не сказала, бо вона завжди каже, що я обманюю, що мені щось болить", – розповіла школярка.

На Буковині школярка травмувалася під час фізкультури: у всьому звинуватили вчительку

Батькам про інцидент зізналась не одразу, а коли біль став нестерпним. Через 6 днів медики побачили на знімку тріщину у 5-му хребці спини. Тепер дівчинка прикута до ліжка, а мама написала заяву до поліції й в Панківському НВК розпочалось розслідування.

Проте вчителька фізкультури Наталія Алексюк пояснила, що дівчинка не скаржилась на біль. Педагогічний колектив також став на бік жінки з 30-річний стажем роботи. Відділ освіти Сторожинецької ОТГ ініціював створення комісії, яка працює у школі два дні.

"Ми це розцінюємо як наклеп. Не доведено, що це сталося в стінах школи", – додала директорка Панківського НВК.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: чернівці, школа, лікарня
В тему