5 Березня 2020
Новини

Луцький чиновник погорів на хабарі в 7 000 (фото)

Луцький чиновник погорів на хабарі в 7 000 (фото)

У Луцьку чиновнику Держпродспоживслужби, викритому СБУ на вимаганні хабарів, повідомили про підозру.

Служба безпеки України викрила на вимаганні хабарів головного спеціаліста відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Луцького міського управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області, - повідомили правоохоронці.

У межах досудового розслідування оперативники спецслужби встановили, що чиновник організував протиправний механізм із вимагання та одержання неправомірної вигоди від суб’єктів підприємницької діяльності та їх представників. Він, зокрема, отримував гроші за сприяння у державній реєстрації виробничих об’єктів комерсантів, а також за невжиття заходів правового реагування на виявлені порушення у ході проведення перевірок.

Правоохоронці затримали головного спеціаліста на робочому місці після перерахування на банківську картку 7,5 тисячі гривень представником комерційної структури. У таку суму посадовець «оцінив» реєстрацію без проведення належних заходів контролю складських приміщень для зберігання фасованих харчових продуктів.

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, чиновнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Триває досудове слідство для встановлення додаткових фактів отримання хабарів головним спеціалістом та можливої причетності до корупційної схеми інших посадовців ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: поліція, сбу, хабар, луцьк, Волинь
В тему