4 Березня 2020
Новини

Ювілей Степана Гіги та чарівна Тіна Кароль: на що сходити в березні в Луцьку

Ювілей Степана Гіги та чарівна Тіна Кароль: на що сходити в березні в Луцьку

У березні в Луцьку відбудуться чотири масштабні події, які організовує івент-агенція “Tikhonov сoncert and event agency”.

Кожен лучанин та гості міста знайдуть щось цікаве для себе:

Великий ювілейний концерт Степана Гіги в Луцьку

З нагоди 60-річчя відомий український співак Степан Гіга вирушає у святковий тур Україною. 6 березня 2020 року музикант виступить у Луцьку на сцені Волинського обласного музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка. Під час концерту артист виконає найкращі хіти зі своїх альбомів, подарувавши своїм шанувальникам незабутній душевний вечір.

Степан Гіга належить до числа артистів, чиї пісні залишаються популярними протягом десятків років. «Яворина», «Золото Карпат», «Друзі мої», «Молитва» — слова цих хітів знають кілька поколінь шанувальників музиканта. Його концерти збирають аншлаги по всій Україні завдяки унікальній щирій атмосфері, яка панує під час виступів.

Музична кар'єра композитора почалася ще в школі. У 1995 році співак випустив перший сольний альбом «Друзі мої». На сьогоднішній день за плечима у музиканта п'ять студійних платівок, сотні концертів, звання заслуженого і народного артиста України. Але найголовнішою нагородою для Степана Гіги залишається любов та визнання його прихильників.

Приходь на концерт, щоб:

  • привітати улюбленого композитора з 60-річним ювілеєм;
  • насолодитися живою музикою та кращими хітами співака;
  • відчути глибину, щирість та душевність його композицій;
  • приємно та незабутньо провести вечір.

Квитки можна придбати за посиланнями:

https://lutsk.karabas.com/ua/stepan-giga-5

https://kasa.in.ua/ua/luck/concert/stepan-hiha-2020-03-06

Довідки за телефоном: +380 66 555 79 86; +380 97 376 85 93

Melovin з новим альбомом «ØCTØPUS» у Луцьку!

Melovin презентує у Луцьку свою нову платівку «ØCTØPUS». Виступ неймовірного співака, учасника «Євробачення» - 2018, володаря премії «Прорив року» відбудеться 9 березня 2020 року на сцені РЦ «Промінь».

Музикант об'їздив всю країну з півдня на захід зі своїм новим альбомом та готовий відкрити душу всім, хто опиниться на його концерті.

Melovin – це творчий псевдонім українського виконавця Костянтина Бочарова, переможця шостого сезону «Х-фактора», фіналіста Національного відбору Євробачення-2017.

Псевдонім Melovin виникнув шляхом поєднання імені британського модельєра Лі Александра Макквіна, якого співак вважав своїм кумиром та свята Хеловін.

Співак тричі був учасником відборів до українського вокального шоу «Х-фактор», та на телевізійні кастинги потрапити не вдавалось, аж поки у 2015 році в шостому сезоні талант-шоу не виконав перед суддями пісню «Океану ельзи» «Без бою».

Молодий талант завдяки своїм емоційним виступам дійшов до суперфіналу та переміг за результатами глядацького голосування.

У 2016 році Melovin взяв участь у нацвідборі на «Євробачення» та посів третє місце, поступившись лише співачці Tayanna та гуртові «O.Torvald». Співак встиг записати два альбоми: міні-албом ««Face to Face»,який вийшов у 2017 році  англійською мовою та платівку «ØCTØPUS ».

«ØCTØPUS» - це вісім неймовірних історій про справжні почуття, які довелося пережити співаку.  Альбом перекладається, як «восьминіг», адже складається з восьми композицій, стільки ж щупалець у восьминога.

Артист переконаний, що виконання кожної пісні, це щоразу знайомі всіми переживання, тому цей альбом вийшов настільки проникливим та душевним.

Піти на концерт варто, щоб:

  • відчути ліричну та водночас вибухову енергетику співака;
  • оцінити сміливі сценічні експерименти артиста;
  • зануритися у ліричний та емоційний світ творчості музиканта.

Квитки можна придбати в касі Волинського обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка, в РЦ «Промінь», або за посиланнями:
https://kasa.in.ua/ua/luck/concert/melovin-2020-03-09
https://lutsk.karabas.com/ua/melovin-9


Довідки за телефоном: +380973768593; +380934002471

Проведи вечір з Яніною Соколовою у Луцьку!

Акторка, журналістка та телеведуча вирушає у тур містами України зі своєю програмою «Вечір з Яніною Соколовою». 12-го березня Яніна завітає до Луцька. Не пропусти зустріч з однією з найзначущих особистостей сьогодення!

Яніна Соколова має дві вищих освіти: психологічну та акторську. За свою кар’єру вона працювала в декількох виданнях, ведучою на багатьох відомих телеканалах (1+1, Інтер, 5-ий Канал) та акторкою у Київському Вільному театрі і Львівському драмтеатрі.

У 2015-му році телеведуча починає свій власний проект під назвою «Рандеву з Яніною Соколовою». У рамках «Рандеву» журналістка проводить інтерв’ю з політиками, бізнесменами, представниками шоубізу та іншими медійними особистостями. Передача відразу прийшлася до смаку українським глядачам, адже прямолінійність ведучої змусила не одного гостя відповідати відверто на подекуди незручні питання.

На цьому талановита Яніна не зупинилась…На її YouTube каналі невдовзі стартує антипропагандистське шоу «Вечір з Яніною Соколовою». Відео-блог виходить з позначкою 18+, адже Яніна полюбляє подати матеріал у супроводі влучного нецензурного слівця.

Слід наголосити, що у 2018 році Соколова видала першу інтерактивну книгу «Шевченко на кожен день», просканувавши QR-код якої, можна на телефоні переглядати відео, де журналістка читає вірші українського поета. Також вона є волонтером і продюсером фільму про армію «We Are Soldiers», амбасадором руху за права жінок «He For She». Після тривалої, але успішної боротьби з жахливою недугою – раком – Яніна започаткувала проект «Я, Ніна», в рамках якого вийдуть фільм, книга та пісня, що розповідатимуть історію боротьби ведучої з цією хворобою.

Громадянська позиція Яніни дуже чітка. Вона вільно висловлює свої думки з приводу болючих та гострих тем сучасного українського життя. «Вечір з Яніною Соколовою» - цікаво, інформативно, відверто та обґрунтовано.

Квитки можна придбати в касі Волинського драматичного театру, або за посиланнями:
https://lutsk.karabas.com/ua/vechir-z-yaninoyu-sokolovoyu-2
https://kasa.in.ua/ua/luck/other/vechir-z-yaninoiu-sokolovoiu-2020-03-12

Довідки за телефонами: +380973768593; +380934002471

Чарівна Тіна Кароль знову у Луцьку!

Народна артистка України, Тіна Кароль дасть два концерти у Луцьку 16 березня о 17:00 та о 20:00. Концертна програма Тіни Кароль - це симбіоз жіночих історій, виражених в піснях і танцювальних постановок в стилі modernandcontemporary.

«Багатогранність жінки - це втілення єдності і боротьби протилежностей. Ми любимо і ненавидимо, ми ображаємося і прощаємо, втрачаємонадію і знову свято віримо. Цей концерт про те, якою різною може бути любов. Я заспіваю про те, що справжня любов ніколи не перестає, а продовжує бути, жити, творити і радувати », - говорить співачка.

 Квитки можна придбати в касі Волинського обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка, в РЦ «Промінь», або за посиланнями:

 https://lutsk.karabas.com/ua/tina-karol-25

 Довідки за телефоном: +380973768593; +380934002471

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, розваги, культура
В тему

Останні матеріали