1 Березня 2020
Новини

У «Промені» - спеціальні пропозиції до посту від фудкорту (фото)

У «Промені» - спеціальні пропозиції до посту від фудкорту (фото)

У Луцьку заклади фудкорту Grand Central Food Terminal, що на 4 поверсі РЦ “Промінь”, підготували спеціальні пропозиції для цього періоду.

Ділимося з вами деталями, щоб спростити пошук смаколиків.

У Lemongrass, що готує традиційну тайську кухню половина страв підходить до споживання у період посту. Тому гостям достатньо запитати дружньої поради в працівників закладу, які обов’язково порекомендують те, що прийдеться вам до смаку.

Від суші також необов’язково відмовлятися на цей період. До того ж у Sushi Yammi величезна кількість позицій, що підходять до посту: всі види ролів Каліфорнія, пісні макі роли, нігірі, роли Вега, футомакі Веган, рол Ясай. Для великої компанії можна замовити сет Вега.

Pizza Yammi готові приготувати пісну піцу для кожного гостя, який дотримується посту.

В Griil Pub підготували ціле меню, що складається з пісних страв. Тут і пісний червоний борщ, вареники, соковита пательня з баклажанів та овочеві салати.

Ring Cafe також приготували кілька страв. Тут можна скуштувати суп мінестроне, лапшу фунчозу з овочами або з тунцем, з’їсти овочевий салат або філе лосося зі шпарагівкою.

Обмежувати себе не доведеться, адже на фудкорті безліч пропозицій. Різноманіття вистачить на кожен день. Завітайте, щоб переконатися, насолодитися комфортною атмосферою й приємною розмовою з найближчими.

Фудкорт Grand Central Food Terminal знаходиться на 4 поверсі РЦ “Промінь” і працює щодня з 8 ранку.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, Промінь, їжа
В тему