2 Березня 2020
Новини

У «Промені» влаштовують незабутні святкування дитячих подій (фото)

У «Промені» влаштовують незабутні святкування дитячих подій (фото)

Дитячий розважальний комплекс «Смугастий носоріг», що на 2-му поверсі РЦ «Промінь» пропонує найбільший у місті вибір розважальних послуг для дітей.

Окрім популярних ігрових зон з автоматами, батутами та лабіринтом в межах комплексу працює м'юзік хол «Не кажи мамі». Це улюблене місце для святкувань найочікуванішої події для діток - Дня народження. Тут вам допоможуть організувати незабутню вечірку, наповнену різноманітними розвагами, яскравими костюмами, декораціями, майстер-класами, цікавими шоу-програмами, дискотекою та караоке.

Найбільше дітки надають перевагу шоу-програмам. На разі у Долині Смугастого їх 3: паперове шоу, вибухове конфеті-шоу та загадкове шоу хімічних дослідів і експериментів «Х-show» - унікальне хімічне шоу наповнене різноманітними дослідами та експериментами, в ході якого учасники на власні очі побачать як кубик льоду змусить воду кипіти та диміти, спробують на дотик піну з сюрпризом, заморозять предмети та спробують димові коктейлі. Окрім цього, на дітей та дорослих чекатиме багато сюрпризів та неповторних емоцій.

Також на святкування можна замовити тематичні творчі майстер-класи або смачні солодкі майстер-класи. Віднедавна у комплексі проводять авторські майстер-класи по виготовленню слаймів «Magic Slime».

Значною перевагою є організація свята під ключ. Імениннику достатньо висловити свої побажання адміністратору і комплекс підготує адаптовану розважальну програму для святкування з урахуванням бюджету, віку діток та їх інтересів. Доповнити свято можна різноманітними майстер-класами (творчими, кулінарними), запальною дискотекою, караоке батлом, або ж  анімаційним інтерактивом.

Кожне свято виходить особливе. Індивідуальності додає тематичне оформлення в стилістиці вечірки, іменний декор, святкові банери та кольорове конфеті.

Є великий вибір комплексних вечірок, на які іменинник може запросити популярного супергероя, чарівну Фею, або ж улюбленого мультгероя.

В закладі завжди діють вигідні пропозиції та акції для іменинників. А саме безлімітні розваги в ігровій зоні для крихіток та великому лабіринті для всієї компанії.

Також на постійній основі діє супер пропозиція «Cashback від Смугастого» - на розрахункову карту закладу іменинник отримує депозит 10% від загальної суми чеку розваг, який може використати у будь-який зручний час.
Детальну інформацію можна отримати у адміністраторів комплексу, або за телефоном: +380 (66) 755 07 57.

Адреса: 2-й поверх, РЦ «Промінь», просп. Президента Грушевського, 2.

Посилання у соціальних мережах: https://www.facebook.com/smugastiy.nosorig/

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: діти, луцьк, Волинь, день народження, свято, Промінь
В тему