29 Лютого 2020
Новини

Як лучани плакали, цілувались та танцювали під треки від Бумбокса (фото)

Як лучани плакали, цілувались  та танцювали під треки  від Бумбокса (фото)

До Луцьку 28 лютого  завітав на підтримку нового альбому «Таємний код: Рубікон» відомий гурт «Бумбокс». Концерт був організований Івент-агенцією «Tikhonov сoncert and event agency».

«Вітайте у Луцьку українську банду «Бумбокс» з міста-героя Києва!Поїхали!», – привітав лучан зі сцени фронтмен гурту Андрій Хливнюк

Новий альбом гурту Бумбокс «Таємний код: Рубікон»записаний в Україні, Франції та Сполучених Штатах Америки. В процесі його створення з гурту пішли гітарист і басист.

Альбом складається з двох частин, в якому вперше за 15 років існування гурту Бумбокс буде більше 11 пісень. Три з них добре знайомі й стали суперхітами: «Безодня», «Твій на 100%» і  «Тримай мене».

На підтримку нового альбому Бумбокс вирушив у великий всеукраїнський тур, що охопить 15 міст.  Тур  обіцяє стати наймасштабнішим в історії гурту Бумбокс.

А у Луцьку фанати гурту змогли почути у живому виконання добре знані та улюблені «Сталеві квіти», «Поліна», «Дитина»,  Хоттабыч» та «Вахтёрам» тощо.

Про те, що ці хіти добре знають, свідчило те, що глядачі у залі вгадувала треки з перших акордів, та реагували на знайомі пісні  запальними рухами та гучними оплесками. Багато хто підспівував  усі слова.

ТОП-цитат від Хливнюка на концерті у Луцьку:

  • Найкраще в турі – це грати дурня, коли і на сцені, і в залі свої люди. Кажуть, що дурень завжди знайде причини для смутку і тільки розумна людина розриває цей світ веселощами.
  • Наступна пісня – драматична. Усвідомити всю її велич непросто навіть нашому барабанщику, а він, повірте, усвідомлює ще й не таке. Це «Болєльщик». До слова, автором ідеї цієї пісні є екс-гітарист колективу, Андрій «Муха» Самойло з Луцька.
  • Як вам наші килими з OLX? Колись вважалося, що вони поглинають звук, тому їх так багато залишилося на студіях…
  • Особливо приємно грати «Плющ», створену на слова Лесі Українки, на Батьківщині авторки. Це класика.  Читаючи цього вірша, я в голові почув мелодію і вирішив покласти текст на музику. Перш за все, вона планувалася як титрова до фільму «Леся» грузинської режисери. Попередня влада навіть виділила кошти на реалізацію проекту, але чомусь сьогоднішня їх «загорнула».
  • «Мамо, я поїв і в шапці!», - анонс пісні «Выход».
  • Одна з пісень, записана у Франції, для мене особливо важлива, тому що це пісня натхненна іншою піснею – джазовим стандартом I’ll Be Seeing You. Тематика в принципі схожа. Інша мелодія, інше аранжування. Мова – про «Побачимось».
  • За життя артистів нерідко критикують, стверджують, що вони не в силі, формі чи голосі. А потім цих людей визнають легендами. А вже пізно… Ходіть на концерти живих виконавців, ходіть на акторів до театрів, на своє кіно і воно стане кращим, воно буде ставати кращим – анонс пісні «Спи собі сама» Андрія Кузьменка.
  • Люди ми тільки тоді, як дуже сильно любимо, тільки тоді, коли любимо ми, можемо зватись людьми!
  • Всі свої на сцені і всі свої в залі… Дякуємо, що сьогодні грали разом із нами.

 «На біс» гурт виконав пісню «Квіти у волоссі», завершуючи її акордами легендарної «Show must go on».

Бумбокс у Луцьку

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Волинь, Таблоїд, концерти
В тему