28 Лютого 2020
Новини

На Одещині школярка до струсу мозку побила ровесницю (відео)

На Одещині школярка до струсу мозку побила ровесницю (відео)

В Одеській області троє дівчат знімали, як 12-річну дівчинку б’є ровесницю, відео опублікували в соцмережі.

Потерпіла опинилася у лікарні із струсом мозку, забиттями і саднами. Поліція розслідує кримінальне провадження за фактом завдання тілесних ушкоджень, йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Дарина з кривдницею ледь знайомі. Дівчата навчаються в різних школах. Вчителі нападниці про дівчинку розповідають лише хороше: вона добре вчиться, займається спортом, з усіма дружить. Щоправда, запальна як порох. Одразу після побиття прибігла до класної  керівниці і розповіла, що побила дівчину. 

Що спровокувало конфлікт, намагаються розібратися в обох школах. У бійці брали участь дві дівчини, інші дві - однокласниця Дарини і подруга. Зі слів дорослих, саме вона налаштувала кривдницю проти її жертви. Тепер цькує Даринку у соцмережах.

У школі вже попросили перевести дівчину в інший заклад, бо в неї це не перший скандал. "З дівчинкою проводилася робота неодноразово. З мамою ми вже зустрічалися з приводу того, що в неї є такі погані характеристики. Їм не місце в школі і взагалі не місце в суспільстві", - каже директорка Великодолинської ЗОШ №2 Валентина Чебанова.

Кривдниця Дарини вже приходила до неї з вибаченнями, але мама їх не прийняла. Жінка не вірить у щире каяття і вимагає публічних вибачень у соцмережі. 

У школярки ж діагностували струс мозку і вона лікується вдома під наглядом невролога. Після побиття у дівчини з'явився постійний головний біль. Дарина не може спати. Після лікарні на неї чекає робота із психологом.

"Основне завдання - повернути дівчину до школи так, щоб вона відчувала комфортно і не відчувала цькувань чи образ з боку класного колективу", - каже директорка школи Валентина Чебанова.

Проте Дарина про повернення до школи й думати боїться. Поліція розслідує цю справу як побиття, але не виключено що через цькування в мережі перекваліфікують на булінг. Тоді покарання понесуть усі причетні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: одеса, бійка, булінг, підлітки
В тему