0 0000
Новини

У Луцьку хочуть збудувати новий житловий комплекс

У Луцьку хочуть збудувати новий житловий комплекс

Сім’ї загиблих волинських солдат просять житло в Луцьку, втім, такого немає. Як вихід – владці хочуть збудувати новий житловий комплекс для сімей учасників антитерористичної операції.

Про це йшлося під час особистого прийому громадян у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 3-го листопада.

До голови ОДА зі своєю проблемою звернулася Алла Писарук - мати загиблого військового 51 ОМБ Сергія Писарука.

«Мій син з 9-го квітня був на фронті й до 4-го вересня служив у «гарячих точках». Він був у складі 5 роти 51 ОМБ. Він казав, що йде на Схід, бо хто ж як не він буде захищати свою дитину. У нього лишилася дружина, яка із 13 років напівсирота, а його дочці виповниться післязавтра 11 місяців. Зараз сім’ї дуже складно, житлові умови погані, тому просимо надати житло», - звернулася до губернатора Алла Писарук.

З цього приводу Гунчик повідомив, що в Луцьку житла немає, але є вихід.

«По Луцьку є декілька звернень, але житла немає. Є варіант звернутися в Міністерство, аби виділили кошти для купівлі житла. Такий прецедент уже є у Володимирі-Волинському. Втім, є ще один варіант: на базі військового містечка в Луцьку збудувати цілий житловий комплекс і в середу я буду в Києві й говоритиму про це будівництво», - розповів Гунчик та додав, що охочих отримати в Луцьку житло є 78 сімей загиблих воїнів.

Зауважимо, що Інформаційне агентства Волинські Новини вжеповідомляло, що «мертве» військове містечко Луцька може «ожити». Зокрема йшлося про те, що в Луцьку є закинуте військове містечко № 51, загальною площею 10,35 гектара. Одну його частину Міноборони хотіло віддати під оренду, а частину відчужити, втім, АТО змінила хід подій.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали