0 0000
Новини

У Луцьку наживаються на дітях-інвалідах?

У Луцьку наживаються на дітях-інвалідах?

Працівники центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів й батьки дітей з особливими потребами скаржаться на директора закладу, буцімто є зловживання адмінресурсом, а одну дитину взагалі хотіли відрахувати з центру.

Про це йшлося під час особистого прийому громадян у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 3-го листопада.

«Ми вже бігаємо по всіх кабінетах, навіть у Кабмін зверталися щодо проблеми в нашому центрі, але нас поки не чують. Усе почалося з того, як незаконно призначили нового директора. Про те, що вона неправомірно на цій посаді – є документи. Адже були вже відповідні перевірки. З її приходом центр почав деградувати, почали порушувати права дітей-інвалідів.

Була ситуація, коли посеред року відраховують наших дітей з аутизмом. Директорка мотивували це тим, що дитина вже пройшла реабілітацію, а потім, що цей центр не для дітей аутистів. То ми зверталися в департамент соцполітики, ніби це вирішилося. Окрім того, виділяються гроші на бензин, а дітей возити не хочуть, кажуть, що немає палива й використовують авто у своїх цілях.

Ми звернулися в Міністерство соціальної політики, поки відповіді жодної. Тож, звернулися до Президента», - розповіла Інна Гачукова.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему