27 Лютого 2020
Новини

На Львівщині батько застрелив сина через сварку

На Львівщині батько застрелив сина через сварку

У Львівській області 27 лютого близько 00.30 до правоохоронців надійшло повідомлення від медиків про те, що, прибувши на виклик, у житловому будинку в одному з сіл Золочівського району вони знайшли тіло чоловіка з вогнепальним пораненням без ознак життя.

60-річний батько смертельно поранив свого 34-річного сина з мисливської рушниці. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

"Вночі між родичами виник побутовий конфлікт, під час якого батько, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, вистрелив у сина з мисливської гладкоствольної рушниці. Медики вже встановили, що у крові батька було більше двох проміле алкоголю. Знаряддя вбивства вилучено, будемо встановлювати походження рушниці і чи на законних підставах вона зберігалась", - розповів начальник ГУ НП в області Василь Віконський.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 КПК України, найближчим часом суд обере для нього запобіжний захід.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: львів, поліція, смерть
В тему