22 Лютого 2020
Новини

Перенесення Старого ринку: що думають представники ОБСЄ

Перенесення Старого ринку: що думають представники ОБСЄ

У Луцьку міська влада разом з представниками ОБСЄ в Україні обговорили ситуацію щодо перенесення Центрального ринку. 

Про це йдеться на сторінці першого заступника міського голови Григорія Недопада. 

На зустрічі гостей ознайомили з ситуацією щодо перенесення Старого ринку, створення умов зручного доїзду та всебічного сприяння із облаштуванням підприємців на території Нового ринку.

У дописі зазначають, що зміни завжди сприймаються болісно окремими групами людей, однак лучани масово підтримують необхідність перенесення ринку і створення рекреаційної зони поруч із Замком Любарта.

Сьогодні існує чимало домислів про те, що саме буде створено на Замковій площі замість ринку.

"Однак всі ці домисли – не більш ніж чутки, адже кращу концепцію облаштування території буде визначено на загальноукраїнському конкурсі та представлено на розгляд лучан. Спеціаліст з гендерних питань Данкан Спіннер висловився на підтримку європейського вектору розвитку нашого міста. Він зазначив, що в інтересах моніторингової місії - не допустити ескалації конфлікту, проте спостерігачів також цікавило, чому поліція не забезпечує виконання рішення Луцької міської ради, стан розгляду справи у судовій системі та загальна оцінка громадськістю нашого міста рішення про перенесення Центрального ринку", - йдеться у повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, обсє, ринки, луцька міська рада, Волинь
В тему

Останні матеріали