21 Лютого 2020
Новини

Луцьким студентам безкоштовно показали фільм (фото)

Луцьким студентам безкоштовно показали фільм (фото)

У Луцьку в кінотеатрі "Multiplex", що у РЦ "Промінь" влаштували безкоштовний показ фільму до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні.

Понад 400 студентів та викладачів Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки зібралося у великому кінозалі.

Показ документального фільму "Зима у вогні" був приурочений дню памяті Героїв Небесної Сотні та відбувся за сприяння кінокомплексу "Multiplex", що знаходиться в Розважальному центрі "Промінь".

З метою проведення показу до кінотеатру звернувся організатор події - декан географічного факультету СНУ Барський Юрій Миколайович, який зазначив, що подібні дати не повинні забуватися: "Хтось у цій залі пам'ятає про страшні події 20 лютого, хтось - уже забув, а хтось і взагалі не знав. Це соціально важливий захід для університету, кінотеатру та міста".

Директор кінокомплексу Дмитро Грелюк підтримав ініціативу, надавши для показу найбільшу залу кінотеатру та міста: "Multilpex" завжди намагається долучатися до подібних громадських заходів, адже це формує національну свідомість нашої молоді".

Завдяки злагодженій роботі студенської ради, фільм переглянули студенти більшості факультетів Східноєвропейскького національного університету ім. Лесі Українки. Голова студентської ради додає: "Таку кількість молоді бачити дуже приємно, адже відвідування заходу було цілком добровільним."

По завершенню показу студенти та викладачі залишилися під сильним враженням, а хтось навіть не міг стримати сліз.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, Промінь, революція гідності
В тему