21 Лютого 2020
Новини

В Україні батьки б’ють на сполох через небезпечну гру серед підлітків

В Україні батьки б’ють на сполох через небезпечну гру серед підлітків

У Києві батьки школярів забили на сполох у соцмережах черед нову гру підлітків під назвою "виклик стрибка", яка поширилась у всьому світі та результатом якої може стати струс мозку або навіть смерть.

Трагічні випадки вже зафіксували в інших країнах. А рідні школярів із Києва у мережі запевнили, що на території міста уже з'явилися шанувальники такої розваги, пише Obozrevatel.

"Підсікають ноги. Якщо дитина не знає, як падати, вдаряється головою... Багато підлітків уже отримали струс і смертельні травми голови! Є інформація, що у київськи школах вже грають. Пуща Водиця підтвердила, що у них у школі теж," – підкреслили вони.

У Києві батьки забили на сполох через смертельну гру серед підлітків.

Втім, у Департаменті освіти Києва журналістів запевнили, що станом на 21 лютого в столиці подібних випадків не було, а про таку гру там узагалі дізналися від видання. Представники Департаменту підкреслили, що, якщо помітять такі інциденти, одразу вживатимуть заходів.

Самі ж київські школярі зізналися, що знають про цю гру, але бачили її лише на відео в інтернеті, а не вживу.

Повідомлення київських батьків у соцмережах

Повідомлення київських батьків у соцмережах

БІЛЬШЕ ВРАЖАЮЧИХ ТА ДУШЕВНИХ ЖИТТЄВИХ ІСТОРІЙ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ»  В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
В тему