19 Лютого 2020
Новини

Де відбудеться перший Lutsk Fashion Weekend 2020-го року

Де відбудеться перший Lutsk Fashion Weekend 2020-го року

Світ стрімко розвивається технологічно, штучний інтелект все більше витісняє людський. У цей час fast-інформації людина не встигає осягнути нове, - а їй вже пропонують найновіше, у Луцьку це Fashion Weekend, який відбудеться на WEST AUTO HUB (вулиця Рівненська, 74, Струмівка).

Подаємо пресреліз організаторів без змін.

*Перформанс від Марічки Островсьої. ПЕРЕВТІЛЕННЯ В СЕБЕ

*ZALESOVA

Ані секунди, щоб зупинитись.... — і ми втрачаємо можливість просто насолодитись моментом. Стрімголов летимо кудись...., і часто губимо дорогу до самого себе.
Ми воліємо бути модними, забуваючи, що вже завтра це буде вже "не в моді". Стоп! Зупинися! Зрозумій, а що хочеш ти? Якими є саме твої бажання? Пам’ятай, єдиний тренд, котрий завжди буде популярним - бути справжнім, бути самим собою!

ZALESOVA — це коли довіряєш своєму натхненню, поєднуєш та експериментуєш, створюєш особливий стиль - стиль поза часом.

В колекції використані класичні (базові) кольори й спокійні природні відтінки, з додаванням яскравих елементів, акцентів. Особливість бренду — гра кольору, форм та фактур - абсолютно вільні (не сковуючі рухи) легкі жіночні силуети, плавні лінії та чистота форм. Лаконічний та оригінальний крій.
Цікавими нюансами є асиметричні деталі, вставки, драпірування й незвичне оздоблення. Кожна річ є особливою та неповторною.
Для виготовлення одягу ZALESOVA використовувались безпечні, екологічно чисті матеріали - льон, віскоза, вовна, котон, котрі колаборуються у наступні дуети: льон & віскоза, вовна & поліестр.
Іноді, для довершеності образу, додавались елементи з металу, поліестру та вінілу — це додало виробам особливу "родзинку".

ZALESOVA - НАСТРІЙ У ФОРМІ

Бренд засновано у 2018 році.
Дизайнер - Надія Ковальчук

*показ Руслан Хвастов

Руслан Хвастов- лауреат міжнародних премій в галузі моди, Учасник Тижнів моди в Україні, країнах СНД і Балтії, Іспанії, Франції, Швеції та ін.

Академік Національної Академії кіно мистецтв, Лауреат премії "Ніка". Автор понад 40 авторських колекцій одягу, художник по костюмах в більш, ніж 35 проектах театру і кіно.

Про колекцію:

Прем'єра колекції відбулася на Тижні моди в Одесі.

На Чемпіонаті Світу, організованому Всесвітньою асоціацією моди, була відзначена як "The Best Dress of Eastern Europe", на Тижні моди в Швеції отримала кришталевий кубок "The best collection Scandinavian Fashion Week"

Про що колекція "Турандот"? Природно про, для і в ім'я жінки! .... Жінка завжди повинна бути рідкою, як вода, щоб прийняти будь-яку форму, не згоріти від пристрасті, просочитися в самий малесенький капіляр, витекти світ за очі в потрібний момент, розчинити всі неприємності, не з'єднуватись ніколи з жиром, не бути розчавленою, бути завжди необхідною, добивати по краплині, капаючи на мізки, бути подібною водоспаду в любові, іноді бути нудною, як осінній дощ, і потрібною, як літня злива, бути радісною, як фонтан і невідворотною , як цунамі ..

Колекція від Руслана Хвастова .. "Турандот"

*Розіграш подарунків від Ajour (сертифікати)

*Танець учнів школи сучасного танцю Showbox

*показ Laktionova

*Подарунки від G-Zone

*показ колекції Оксани Оксютюк. Моделями виступають учасниці проєкту “Краса без меж”

*показ Addiction - молодий український бренд одягу . Призначений для тих , хто впевнених у собі і не боїться привертати сотні захоплених поглядів . Одяг чудово підходитиме для публічних виступів , фотозйомок , та зйомок кліпів . Також у колекції не бракує речей , які одягнувши на вечірку чи посиденьки з подругами, ви гарантовано не залишитесь в тіні ! 

Качина Карина 

*Співає Марія Хурсенко

*показ бренд СВАРГА (м.Львів)

Сварга –  бренд, в якому втілена магія давніх українських орнаментів на тканині. Ми створюємо вишитий одяг для всієї родини, який подобається тисячам людей в Україні та за її межами.

Протягом десяти років наші вишивальниці переносять схеми візерунків на спеціальний механізм, щоб в точності відтворити обереги  предків на сорочках, платтях, костюмах та аксесуарах. Кожен знайде для себе те, що шукає, адже Сварга є поєднанням  модних тенденцій , етнічного колориту та якісних фактур

Сварга – це уособлення витонченості та сучасної класики, які доступні кожному.Хай наша Вишиванка, компанії Сварга, буде Вам оберегом. 

*Танець, який показує наскільки два тіла можуть бути одночасно взаємопов’язані і вільні; коли вас двоє, а танець у вас один... Надзвичайно романтичний, чуттєвий, один з найбільш популярних танців сьогодення : Бачата,... у виконанні Сергія Мазурика та Ірини Бондаренко. Social Dance Club SI Bailar

*показ Karol` accessories by Kateryna Karol

Ціни: перший ряд 500грн, другий та третій по 300грн, стоячі місця 150 грн.

Запрошення можна замовити за номером 097 273 99 29 та 050 556 46 01.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, мода, Модні тренди, реклама
В тему

Останні матеріали