19 Лютого 2020
Новини

На Тернопільщині отруїлися 17 курсантів. ОНОВЛЕНО

На Тернопільщині отруїлися 17 курсантів. ОНОВЛЕНО

В їдальні Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою підготовкою отруїлися 12 неповнолітніх учнів.

Потерпілих госпіталізували до інфекційного відділення Збаразької районної лікарні з харчовим отруєнням, повідомляє пресслужба Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"До інфекційного відділення Збаразької ЦРЛ з попереднім діагнозом харчове отруєння госпіталізовано 12 учнів (2003-2005 р.н.), які вживали їжу в їдальні Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою підготовкою. Проводиться комплекс протиепідемічних заходів", – йдеться в повідомленні.

Слід зазначити, що вище професійне училище знаходиться у Збаражі Тернопільської області. Станом на квітень 2019 року в коледжі навчалося 250 курсантів.

Кількість постраждалих в результаті харчового отруєння в Тернопільському професійному коледжі з посиленою військовою підготовкою збільшилася до 17 осіб. Про це повідомили в прес-службі поліції в Тернопільській області.

Повідомляється, що всі госпіталізовані віком від 15 до 18 років. Серед них 5 дівчат та 12 хлопців. Ще три людини проходять обстеження.

"Всі діти скаржилися на загальну слабкість і діарею. У частини неповнолітніх перші симптоми почали проявлятися ще вдень, 18 лютого. У решти - під вечір", - відзначили в поліції.

На даний момент правоохоронці встановлюють причини масового отруєння. В їдальні коледжу відбираються зразки їжі, перевіряються продукти, які учні привезли з дому. За словами потерпілих, не все в день отруєння харчувалися в загальній їдальні, однак їх пригощав товариш домашньою їжею. Стан дітей не важкий.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: тернопіль, отруєння
В тему

Останні матеріали