19 Лютого 2020
Новини

Луцькі муніципали заявили, що поліція о 6:30 «гримала в двері» квартир, щоб віддати повістки

Луцькі муніципали заявили, що поліція о 6:30 «гримала в двері» квартир, щоб віддати повістки

У департаменті муніципальної варти Луцької міськради заявили, що працівники поліції за трьома адресами шукали працівників департаменту, аби вручити їм повістки.

"Сьогодні (19 лютого, ред.), за трьома адресами о 6.30 ранку розбудили десятки сімей, гримаючи у двері кулаками та ногами ( порушуючи режим тиші, але мабуть про такий вам не відомо). Спочатку ви вдерлися до одного з наших співробітників о 6.20, щоб вручити повістку, але як виявилося, що повістка не йому. Злякали дружину нашого працівника. Поплутали?! Чи знову халатність в документах?!" - йдеться в дописі на сторінці департаменту в Facebook.

Муніципали додають, що ще за двома адресами працівники поліції "гримали у двері людям шукаючи (приблизно за такими адресами) наших інспекторів".

"Звертаємося до керівництва поліції! Дотримуйтесь законодавства! І наголошуємо, якщо вам необхідно залишити будь-які процесуальні документи, це можете зробити в робочий час (понеділок - четвер 8.30-17.30, п'ятниця 8.30- 16.15) за адресою Б.Хмельницького,17 дотримуючись ст 135 КПКУ", закликали муніципали.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, поліція, муніципали
В тему

Останні матеріали