14 Лютого 2020
Новини

Луцький ІТ-кластер і волинський виш підписали меморандум про співпрацю (фото)

Луцький ІТ-кластер і волинський виш підписали меморандум про співпрацю (фото)

Луцький ІТ-кластер налагоджує співпрацю з одним із найбільших вишів Волині – Східноєвропейським національним університетом імені Лесі Українки.

Відповідний меморандум підписали 13 лютого, повідомляють в ІТ-кластері.

Засновник Луцького ІТ-кластеру, керівник фірми InternetDevels Віктор Левандовський та ректор Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось підписали меморандум про співпрацю. Під час зустрічі представники LITaC та вишу обговорили конкретні напрямки співпраці, яка розпочнеться вже найближчим часом.

Зокрема, у рамках проекту EDUUP ІТ-фахівці залучатимуться до викладання у вишах. У цьому навчальному семестрі в університеті для студентів ІТ-спеціальностей представники компаній InternetDevels та ideil. прочитають 12 лекцій на актуальні теми в галузі ІТ.

"Проблема освіти: навчання вхолосту. Рішення: дуальна освіта, до організації якої ми долучаємося. В InternetDevels ми вже підготували окремий клас для роботи студентів, стартуємо на днях. Ректор університету Анатолій Цьось дуже активно налаштований на співпрацю", – зауважив на своїй фейсбук-сторінці Віктор Левандовський.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, сну ім.лесі українки, технології
В тему