11 Лютого 2020
Новини

50% фінансування з міського бюджету: як лучанам дешево відремонтувати багатоповерхівки

50% фінансування з міського бюджету: як лучанам дешево відремонтувати багатоповерхівки

У Луцьку ефективно працюють програми підтримки, що дозволяють замінити внутрішньобудинкові мережі у багатоквартирних будинках.

Також можна відремонтувати покрівлю із залученням 50% фінансування з міського бюджету, - пише перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад.

До прикладу, в будинках по вул. Січова, 3а та Загородня, 2 здійснено повну заміну внутрішніх мереж і, як результат, – сухі та чисті підвальні приміщення, відсутність тепловитрат, захищеність від поривів, усі труби нові й надійно слугуватимуть упродовж багатьох років. Обидва будинки належать до управлінської компанії ЖКП №7.

По вул. Січовій, 3а здійснено заміну внутрішніх комунікацій та утеплено труби, а мешканці задоволені якісними змінами. По вул. Загородня, 2 встановлено тепловий лічильник, що дозволяє удвічі економити на опаленні, за відносно невеликі кошти якісно відремонтовано всі внутрішні мережі. Прокладено нові трубопроводи з поліпропілену, які є довговічними, не іржавіють і слугуватимуть довго та надійно. Тут замінена вся запірна арматура по кожному стояку. Фактично, будь-яка аварія в квартирі більше не призведе до повної зупинки теплопостачання. Проблема вирішується лише в окремо взятому стояку, не зачіпаючи всього будинку.

"Мешканці даних будинків переконалися, що програми підтримки діють і їх варто використовувати. До речі, обсяг фінансування з міського бюджету за даною програмою буде збільшено. Приємно бачити втішні результати роботи, які не тільки підтверджують ефективність програми співфінансування, але і показують людям, що зміни можливі, потрібно лише захотіти і не бути байдужими, використовуючи всі наявні можливості для позитивних змін", - йдеться у повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь
В тему

Останні матеріали