9 Лютого 2020
Новини

У Луцьку воїнам АТО/ООС безкоштовно лікують та протезують зуби (відео)

У Луцьку воїнам АТО/ООС безкоштовно лікують та протезують зуби (відео)

З нагоди професійного свята - Дня стоматолога - кореспонденти телеканалу «Аверс» дізнавалися, які послуги  надають у стоматологіях міста, та скільки це коштує.

Пародонтолог Ірина Мельник каже, що трапляються випадки, коли треба добряче почаклувати над щирими та здоровими усмішками людей. Вона робить це уже понад 20 років. Розповідає, що нині медична сфера не стоїть на місці, тож аби бути в темі всіх найактуальніших новинок, вони з колегами постійно навчаються, опановують нові технології та методики лікування.

«Працюємо новими інструментами, всі новинки вводимо в наше лікування, – каже пані Ірина. – Наприклад, для лікування ясен використовуємо плазмотерапію. Для цього забираємо кров пацієнта у спеціальну пробірку, тоді центрифуга відділяє еритроцити від тромбоцитів і плазму, насичену тромбоцитами, через ін’єкції вводимо у слизову ясен. Це допомагає відновити їх, зняти запалення».

Профілактика, лікування, відбілювання, протезування чи естетична корекція – нині зубні лікарі роблять те, що ще десять років тому здавалося неможливим.

Завідувач ортопедичного відділення №1 Луцької міської клінічної стоматологічної поліклініки Іван Приймачук зазначає: лікарі постійно вдосконалюють способи надання стоматологічних послуг. Нині діє програма безплатного лікування та протезування зубів для воїнів АТО/ООС. «Міська рада виділила для цього кошти. За два роки через нашу поліклініку пройшла велика кількість людей, – каже лікар. – Програма й досі працює, тож запрошуємо воїнів до нас лікувати й протезувати зуби».

«Наше завдання – надати пацієнтам фахову допомогу, щоб це було максимально безпечно для них, – каже стоматолог-хірург із 25-річним стажем Віталій Матюшенко. – Технології імплантації в нас на високому рівні, тобто є можливість повернути втрачену усмішку. Коли людина виходить з клініки із зовсім іншим виразом обличчя, ніж той, із яким заходила, з усмішкою – це для нас найважливіше».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, Стоматологія, свято
В тему