8 Лютого 2020
Новини

Чому співака з Луцька Положинського мучить почуття провини (відео)

Чому співака з Луцька Положинського мучить почуття провини (відео)

Після шокуючої заяви співака з Луцька Сашка Положинського  про те, що  він пішов з гуртів «Тартак» і «Був'є», його шанувальники засипали мережу тисячами коментарів.

Відтак співак вирішив записати чергове відео, в якому зізнався, як змінилось його життя.

За словами Сашка Положинського, він став першим українським артистом, який покинув одразу два популярні гурти – "Тартак" і "Був'є". Та зробив фронтмен це не на користь одного чи іншого, а просто вирішив піти з колективів. Після заяви, яка сколихнула всю Україну, артист отримав тисячі повідомлень від прихильників та колег і зізнався, що його мучить почуття провини.

«Почуття дуже неоднозначні. З одного боку, начитався вчора багато ваших відгуків, подяк. Це і приємно, і мучить почуття провини, що підвів. Але ще більше мучить перед колегами-музикантами. Розумію, що їх я підвів значно більше і, можливо, навіть образив», – заявив Олександр Положинський.

Окрім цього, артист розповів історію, що його друг порівняв вихід з гуртів зі смертю. Все тому, що після заяви Сашко Положинський зміг побачити, наскільки багато людей поважають його творчість у складі "Тартака" і "Був'є". Водночас український співак очікує на нові проєкти та готовий починати роботу над ними.

Читайте також

"Скільки б разів я не вибачався, це нічого не змінить. Є усвідомлення того, що я зробив щось важливе, є очікування цікавих речей в майбутньому. І є певне полегшення. Наприклад, це полегшення дозволяє мені зараз писати це відео. Велика вдячність усім, хто пише добрі слова. Я і раніше розумів, що "Тартак" першочергово і "Був'є" частково – частина української музичної історії. Загалом, ми свій внесок зробили і залишили його, він уже нікуди не дінеться", – додав він.

Не оминув увагою Олександр Положинський і пропозиції очолити рідне місто Луцьк. Артист переконує, що не мріяв про крісло мера, однак пообіцяв обміркувати все та оприлюднити результат.

Читайте також

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луцьк, олександр положинський, Таблоїд
В тему