8 Лютого 2020
Новини

На Донбасі після чотирьох контузій помер легендарний парамедик

На Донбасі після чотирьох контузій помер легендарний парамедик

На Донбасі помер ветеран війни, парамедик Ігор Неділько (Фаш), який шість років не залишав передову. З цей час він врятував більше 400 людей.

Про смерть Неділько повідомила парамедик Юлія Паєвська на своїй сторінці в Facebook . Після чотирьох контузій у чоловіка зупинилося серце.

"Війна своє візьме. Ти вижив в битвах, але вона тебе нагнала відкладеною смертю - наслідками контузій і болем за долю Батьківщини. Сьогодні твоє тіло доставлено в морг на машині, в якій ти вивіз до життя сотні людей. Я не можу передати глибину моєї печалі", – написала Паєвська.

Вона розповіла, що у Неділько залишився 14-річний син.

Ігор Неділько

Відомо, що доброволець служив в 129 ОРБ. Після переформатування в 2015 році з 131 ОРБ він перейшов в 28 бригаду 18 окремого мотопіхотного батальйону, де служив до квітня 2017 року. Протягом останніх двох років був парамедиком у складі "Ангелів Тайри". Також був волонтером в "Самообороні Маріуполя".

Так, російські окупанти на Донбасі з початку 2020 роки вже встигли порушити режим тиші 93 рази, випустивши 1087 боєприпасів. При цьому вони застосовують заборонену Мінським домовленостями зброю.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, медицина, смерть, оос
В тему