7 Лютого 2020
Новини

Справа Шеремта: з'явилися нові докази невинуватості Дугарь

Справа Шеремта: з'явилися нові докази невинуватості Дугарь

Адвокати підозрюваної у справі вбивства журналіста Павла Шеремета Яни Дугарь надали нові докази її невинуватості.

Це висновок психофізіологічної експертизи із застосуванням поліграфа, - пише 5 канал.

Під час його проходження Дугарь, зокрема, заявила, що не обговорювала з іншим підозрюваним Андрієм Антоненком убивство Шеремета. 

Надали адвокати і свідчення п'яти свідків, які наголошують, що в момент скоєння вбивства Дугарь була у шпиталі. Також захисники наполягають, що слідство досі не провело експертизу щодо зросту Дугарь.

Зранку адвокати передали також клопотання про приєднання доказів до справи та про закриття провадження. Документ спрямували першому заступнику генерального прокурора Віктору Чумаку.

Нагадаємо, військову медсестру Яну Дугарь підозрюють у тому, що нібито саме вона за декілька днів до злочину фотографувала розташування камер спостереження на місці, де вибухнула автівка Павла Шеремета.

Зранку 5 лютого ж Феміда відмовила у клопотанні адвокатам Андрія Антоненка – ще одного фігуранта справи вбивства Шеремета – щодо відводу судді. Що стало підставою для ухвалення такого рішення – суддя не пояснив. Лише зачитав вступну та результативну частину цього рішення. Захисник таким рішенням не задоволений, однак каже, що воно очікуване.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: вбивство, Україна, прокуратура
В тему