7 Лютого 2020
Новини

На Закарпатті невідомий стріляв у людей: що відомо (відео, фото)

На Закарпатті невідомий стріляв у людей: що відомо (відео, фото)

У Мукачеві по вулиці Сеченова невідомі вчинили стрілянину.

Інцидент трапився у п'ятницю, 7 лютого, о 10 годині ранку. Двоє з учасників події наразі в лікарні, на місці працює поліція та кінологи. Про це в коментарі кореспонденту "Укрінформу" повідомила речниця мукачівського відділу поліції ГУ Нацполіції в Закарпатській області Наталія Машіко.

“Поліція з'ясовує обставини стрілянини в Мукачеві в одному з мікрорайонів міста на вулиці Сеченова. Повідомлення про стрілянину надійшло до поліції о 9.50, сьогодні, 7 лютого. Відомо, що стріляли один в одного люди на автівках. Внаслідок стрілянини двоє чоловіків, 24 та 40 років, були поранені. Вони перебувають у медзкладах,” - сказала вона.

Наразі на місці події працює Головне управління Нацполіції Закарпаття, слідчі та кінологи. Встановлюються особи, причетні до стрілянини.

Пізніше в поліції обіцяють надати додаткову інформацію.

Відомо, що чоловік, якого поранили у стрілянині в Мукачеві, знаходиться у реанімації.

У поліції зазначають, що заявник повідомив, що чув та бачив постріли між двома автомобілями, після чого зникли у невідомому напрямку.

За попередньою інформацією, поранення отримали двоє чоловіків. 24-річний та 40-річний мукачівці. Наразі вони перебувають у медзакладах.

Правоохоронці проводять першочергову перевірку та визначаються з правовою кваліфікацією злочину та встановлюють всі обставини інциденту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: обстріли, поліція, закарпаття
В тему