5 Лютого 2020
Новини

У Харкові в тролейбусі влаштували жорстоку бійку (відео)

У Харкові в тролейбусі влаштували жорстоку бійку (відео)

У Харкові в тролейбусі чоловіки влаштували бійку.

Відео інциденту було опубліковано в одному з міських Telegram-каналів, - пише "Сьогодні".

На записі видно, як чоловік зі словами "я тебе вб'ю" руками і ногами бив хлопця в синій куртці. Коли в конфлікт втрутилися інші пасажири, нападник виштовхнув жертву з салону. В цей час ще один потерпілий лежить без руху на підлозі громадського транспорту.

Пізніше в мережі з'явилися повідомлення про загиблого в результаті цього зіткнення, проте в поліції ці чутки не підтвердили. Копи заявили, що на місце події виїжджав наряд патрульних.

За даними міського управління Нацполіціі, виклик надійшов на проспект Льва Ландау, на зупинку "вулиця Краснодарська" за маршрутом тролейбуса №35. До копів звернувся свідок і розповів про бійку, однак до моменту приїзду правоохоронців на місці події нікого не було.

Як повідомило джерело NewsRoom в мерії Харкова, і постраждалі, і "герой" відео були знайомі між собою.

"Компанія з п'яти чоловік в стані алкогольного сп'яніння зайшла в салон. Неадекватно вели себе, через що кондуктор зробила їм зауваження. Потім між ними спалахнула бійка. Одного з учасників виштовхнули на зупинці, другого вдарили так, що він знепритомнів, але потім самі забрали його. Чоловік був живий", – йдеться в повідомленні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: харків, громадський транспорт, бійка
В тему