4 Лютого 2020
Новини

У Луцьку чоловік сильно травмувався через витік газу в будинку: відомі деталі (відео)

У Луцьку чоловік сильно травмувався через витік газу в будинку: відомі деталі (відео)

У Луцьку через витік газу травмувався 51-річний чоловік, якого госпіталізували до лікарні.

Біля будинку, де все сталося, працювали слідчі поліції та працівники газової служби, - повідомляє "Суспільне Волинь".

«Буде поліція встановлювати, ми не можемо напряму сказати, але об’єкт сам не газифікований. Нас викликали на вибух, ми завжди по взаємодії виїжджаємо на вибухи», – розповів керівник аварійної служби «Волиньгазу» Валентин Киричук.

Вибух був у підсобній будівлі. У цей момент там був чоловік Тетяни Смолярчук. Жінка каже, що у хліві зберігали консервацію, інструменти й легкозаймисті речовини.

«Я зайшла до сусідки. Вона каже, такий вибух був, що аж шибки трусилися. Я навіть подумати не могла, що це в нас тут таке. Там були горючі всякі і бензин, і розчинники, цих три балони було. Я спочатку подумала, що це вони, бо вибух був сильний », – каже дружина травмованого Тетяна Смолярчук.

Жінка розповідає, що в цей час її чоловік мав бути на роботі, тому не здогадувалась, що він – під уламками. Рятувальники, які приїхали на місце, розповіли, що з-під завалів лунав стогін.

«Це вони прийшли, почули голос і відразу викликали швидку. Він сам вийшов. Вони допомогли, він збоку вже стояв. Він був випивший і такий зляканий. Я його питала, що таке – він каже, що я хотів прикурити», – каже Тетяна Смолярчук.

Травмованого 51-річного Віктора Смолярчука медики швидкої відвезли до приймального відділення міської клінічної лікарні. Керівник обласного опікового центру Роман Трач стан пацієнта називає важким.

«Термічний опік глибокий в ділянці обличчя і китиць. Зараз опіковий шок. Як підготуємо рани, тоді буде пересадка шкіри. Це через 5-7 днів. Він при свідомості, на даний момент надається йому допомога інфузійної терапії. Він знеболений і знаходиться в палаті», – каже Роман Трач.

Речник поліції області Віктор Гомоль озвучив попередню причину вибуху: «Вибух стався внаслідок витоку газу із одного із балонів, котрі господар зберігав у підсобному приміщенні».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, газ, вибух
В тему