4 Лютого 2020
Новини

У Дніпрі гранатою підірвали авто, в якій знаходився водій (фото)

У Дніпрі гранатою підірвали авто, в якій знаходився водій (фото)

У Дніпрі  у дворі багатоповерхівки на проспекті Пушкіна вибухнув автомобіль Hyundai Sonata, в якому знаходився водій.

Розслідуванням цієї справи зайнялася поліція, повідомляє Дніпро оперативний.

За інформацією інтернет-видання, в машині вибухнула подушка безпеки. Автомобіль був припаркований у дворі багатоповерхівки неподалік від дитячого майданчика. На щастя, все обійшлося без постраждалих.

Незабаром стали відомі нові деталі, які докорінно змінили картину того, що трапилося. Як повідомляє ТСН, посилаючись на пресслужбу Головного управління Національної поліції, вибух спровокувала бойова граната, прикріплена біля колеса. Пристрій здетонував в момент, коли водій сів за кермо і завів автомобіль.

46-річний власник – підприємець з Одещини – не постраждав завдяки подушкам безпеки, які активувала ударна хвиля. Уламки пошкодили сусідні авто на парковці, проте перехожих цей інцидент також не торкнувся.

"Дали попередній висновок, що вибухнула граната РГД-5. Водій співпрацює зі слідством, проте не уявляє, з чим може бути пов'язаний цей інцидент. Будемо розглядати всі можливі версії, починаючи від роду діяльності водія і до можливих мотивів", – прокоментувала прессекретар ГУ Нацполіціі в Дніпропетровській області Анна Старчевська.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дніпро, автомобіль, вибух, замах на вбивство
В тему